пʼятницю, 9 вересня 2016 р.


Спортивне життя

     Спортивна арена світу дедалі більше стає невід’ємною складовою нашого повсякденного життя. І це не випадково, бо потяг до здорового способу життя зростає з кожним роком як серед пересічних громадян, так і в професійному спорті, результати досягнень якого все частіше обговорюються широким загалом.
     Прикладом такого обговорення став бібліофреш під назвою «Спортивне життя планети», який відбувся 8 вересня в районній бібліотеці для дітей.


       На даний захід, приурочений до Дня фізичної культури та спорту, було запрошено постійних читачів – учнів 5-9 класів.
   Присутніх ознайомили з новинами спорту світу за останній період. Основна увага приділялась відкриттю паралімпійським іграм в Ріо-2016, на яких Україну представляло 172 спортсменів. Учням також було продемонстровано мотивуючий відеоролик, який помітно викликав у них шквал позитивних емоцій. Вражаючі переможні результати вітчизняних спортсменів з обмеженими фізичними можливостями стали для деяких підлітків зразком великої мужності, витримки та патріотизму. Адже перемога цим людям з фізичними вадами далася великою ціною – надмірними фізичними зусиллями, великою силою волі та надзвичайною великою любов’ю до рідної України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.