четвер, 28 листопада 2019 р.

«Молодь за здоров’я, красу і радість життя»
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Березанська районна бібліотека для дітей долучилась до  акції і сьогодні в приміщенні бібліотеки відбулася година здоров’я на тему «Молодь за здоров’я, красу і радість життя».
За останнє десятиріччя поширення різних видів залежностей у дітей шкільного віку в Україні набуло катастрофічних розмірів. Знущання над свої тілом: алкоголізм, наркоманія, харчова залежність, анорексія, пірсинг, татуювання,  комп’ютерна залежність, залежність від азартних ігор - це все поняття, що стоять в одному ряді. Тільки тісна співпраця спеціалістів різних організацій, а також бажання змін самих дітей призведуть до позитивних результатів в галузі профілактики і корекції залежностей у школярів.
Сьогодні, учні 7 класів мали змогу ще раз ознайомитись з негативними факторами впливу на організм і довести в першу чергу собі, що здоров’я – це стан повного фізичного, душевного та соціального благополуччя. За допомогою вправи «Ми – за здоровий спосіб життя» довели, що кожна людина, яка стежить за своїм здоров’ям, буде просто виділяти щастя в навколишній світ. При цьому хвороби будуть для неї поняттям далеким, тобто таким, що абсолютно її не стосуються.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.