середу, 4 квітня 2018 р.

«Музей казкових героїв»

     3 квітня в районній бібліотеці для дітей відбулося урочисте відкриття «Музею казкових героїв», на яке завітали учні 1-го класу, батьки та вчителі.

     Ідея створення казкового музею належить працівникам бібліотеки. Мета – залучити дітей та їх батьків до читання нестандартним методом; показати цікавий світ казок із середини – від автора; надати дітям можливість спілкування з «живими» героями; проявити у дітей  творчий талант; розвивати креативне мислення, уяву та фантазію до створення казкових поробок; навчити правилам поведінки в музеї.
     Для відвідувачів «Музею казкових героїв» було створено вісім експозицій за мотивами казок Г.Х. Андерсена «Русалонька», української народної казки «Колобок», А. Ліндгрен «Карлсон повернувся», О. Пушкіна «Казка про рибака та рибку», О. Толстого «Пригоди буратіно», М. Носова «Пригоди Незнайка та його друзів», В. Нестайка «Нові пригоди в лісовій школі», Ш. Перро «Попелюшка».

     Екскурсовод знайомив школярів з казковими експозиціями. Вони були представлені книгами, саморобними та «живими» казковими героями. Під час такого знайомства діти взяли активну участь у вікторинах та конкурсах, проявивши активність та читацький інтелект.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.