четвер, 17 жовтня 2024 р.

 У світ прекрасного

      Художник - це певною мірою чарівник, адже йому вдається зупинити мить, щоб незабаром перетворити її у вічність. Поринути у світ образотворчого мистецтва та познайомитися із справжніми картинами мали змогу діти старшої групи "Ромашка" Березанського ЗДО, які 16 жовтня завітали в бібліотеку на мистецьку акварель "Веселковий пензлик".

     Малеча відвідала персональну виставку робіт "Яскраві барви таланту" майстрині Марії Володимирівни Гаврилюк - нашої талановитої землячки, майстрині пензля. Кожна її картина вражає своєю майстерністю, дарує всім душевне тепло та світлий настрій.

     Після знайомства з роботами майстрині, діти проявляючи свою фантазію підбирали кольори та створювали свою казкову країну з чарівними деревами, хмаринками, будинками, у якій поселилися фантастичні тваринки і квіти. У всіх діток вийшли пречудові малюночки, кожна дитина відчула себе на мить талановитим майстом пензля. Захід подарував малечі радість зустрічі з прекрасним.

пʼятниця, 4 жовтня 2024 р.

 У бібліотеці для дітей - День відкритих дверей

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, 30 вересня, бібліотека для дітей запросила вихованців старшої групи «Ромашка» та середної групи «Веселка» Березанського ЗДО «Сонечко» на  День відкритих дверей «Книжковий дім - відкритий всім».

Особливо зворушливими були вітання від наймолодших читачів - вихованців середньої групи «Веселка», теплі та щирі слова з нагоди свята додали святкового настрою.

А далі почалися справжні дива. Малят зустріла справжнісінька Бабуся-Ягуся, яка познайомила малят з цим чарівним книжковим світом - бібліотекою. Жвавий інтерес у малечі викликав ляльковий театр книги, вони не тільки подивилися лялькову виставу «Колобок», а й самі змогли показати свої вміння управлятися з казковими ляльками.

Для маленьких відвідувачів було проведено багато різноманітних конкурсів та рухливих ігор, в яких всі дітки залюбки приймали участь, показуючи свою спритність, вміння та ерудицію.

День відкритих дверей у бібліотеці довів, що інтерес до бібліотеки зростає, бо «хто багато читає, той багато знає», а самими вірними друзями на світі залишаються саме книги.  

І пам'ятайте, що двері бібліотеки завжди гостинно відчинені для маленьких читайликів та їх батьків!