вівторок, 30 липня 2024 р.

В Міжнародний день дружби всі вітають друзів, які роблять наше життя яскравішим і радіснішим. В бібліотеці для дітей сьогодні був проведений майстер-клас під час якого діти власноруч створювали "Сердечко дружби" в подарунок найкращому другу.

Бібліотека для дітей щиро вітає наших друзів зі святом. Дякуємо, що ми разом!



понеділок, 29 липня 2024 р.

Щиро дякуємо за подаровані книги!

    Приємним сюпризом бібліотеки для дітей став черговий візит Статілко Анастасії з маленьким Яном, які подарували нам 25 нових, яскравих, україномовних книг для найменших читачів зі своєї домашньої бібліотеки. Серед книжкових дарунків видання для дозвілля, цікаві книжачки-іграшки, чудові казки для найменших, серії "Щенячий Патруль", "Тачки", а особливу увагу приваблюють книги Гловінської Аніти "Киця Миця" та ще багато-багато різних книжечок, які ми впевнені, знайдуть свого маленького читача та обов'язково принесуть задоволення від прочитаного.

     Безмежно вдячні Анастасії Олександрівні за подаровані книги! Така увага радує, надихає і читачів і нас, бібліотекарів! А наших найменших читайликів та їхніх батьків, запрошуємо на книжкові новинки, будемо раді бачити вас у стінах нашої бібліотеки!